Sivu 1/1

Mikä AS-Keskus on? Miksi se on? Mikä sen tarkoitus on?

Lähetetty: 23 Syys 2011, 18:07
Kirjoittaja HoodedShadow
Mikä AS-Keskus on?
AS-Keskus on yksityisomistuksessa oleva nettisivusto joka ei ole liitoksissa tai muissakaan tekemisissä minkään liiton tai järjestön kanssa, eikä koskaan tulekaan olemaan tekemisissä heidän kanssaan.
AS-Keskus tarjoaa mahdollisuuden yleiseen keskusteluun mistä tahansa aiheesta eikä varsinaisesti ole vertaistuki foorumi vaikka siihen soveltuukin.
AS-Keskus tarjoaa AS-henkilöille, diagnoosilla tai ilman, vapaan keskustelupalstan jossa voi keskustella samanhenkisten henkilöiden kanssa.
AS-Keskus on siis vapaa keskustelupalsta jossa voi keskusttella mistä haluaa ilman rajoitusta, kunhan se tapahtuu foorumin sääntöjen ja suomen lakien puitteissa.

Miksi AS-Keskus on perustettu?
Koska tämän tyylistä foorumia ei aemmin ollut.
Perustettaessa tätä foorumia oli vain pari foorumia AS-henkilöille joista kaksi on vertaistuki foorumeja ja yksi enemmän tieteellinen ja tutkiva foorumi aspergeriin liittyen joista mikään ei varsinaisesti ollut yleinen keskustelupalsta AS-henkisille henkilöille.

Sain idean perustaa tämän foorumin kun olin vähän aikaa ollut jäsen wrongplanet.net sivustolla, joten ajattelin perustaa samantyylisen foorumin suomenkielellä, koska sellaista ei vielä ollut.
Ja halusin myös perustaa jonkun foorumin, koska olen foorumi addikti ja myös haluan asiakaspalvelu kokemusta tulevia työpaikkoja varten tai jopa omaa yritystä vartenkin.


Säännöt
  • Voit luoda vain yhden käyttäjä tilin
  • Sinun tulee käyttää oikeaa sähköpostiosoitetta luodessasi käyttäjä tilin
  • Sinun täytyy olla yli 13 vuotias, jos olet nuorempi kuin 13 vuotias voit liittyä jos sinulla on vanhempasi lupa niin tehdä
  • Älä mainosta asiaan kuulumattomia sivustoja, muita AS sivustoja saat mainostaa tai omia blogejasi tietysti
  • Älä yritä tai käytä muiden identiteettiä
  • Kritiikkiä antaessasi älä mene henkilökohtaisuuksiin vaan pysy asiassa ja tee se rakentavassa hengessä
  • Yritä olla kirjoittamatta kahta viestiä peräkkäinen, käytä muokkaus nappia
  • Sinun tulee noudattaa Suomen lakia jos haluat käyttää tätä foorumia
Lisää sääntöjä tulee kuhan niitä keksitään lisää.
AS Keskusksen ylläpitäjillä ja valvojilla on oikeus muuttaa näitä sääntöjä milloin tahansa, ilmoittamatta tai ilmoittamalla. Kuitenkin kaikista mahdollisista muutoksista pyritään tullaan ilmoittamaan.

Foorumin Valvojilla ja Ylläpitäjillä on oikeus muokata, poistaa, piilottaa ja siirtää Sinun viestisi tai viestiketjusi kuten myös muokata tai poistaa Sinun käyttäjä tilisi.

Sääntö rikkomuksista tullaan aina ilmoittamaan yksityisesti kyseiselle henkilölle ja asia pyritään pitämään piilossa julkisuudesta kunnes asia on ratkaistu milloin mahdollisista porttikielloista ja muista tullaan julkisesti ilmoittamaan, mutta yksityisiä tietoja ei kuitenkaan julkisesti ilmoiteta kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita.

Jos et halua tai pysty noudattamaan sääntöjä mahdollisten muutosten jälkeen Sinun tulee ottaa yhteyttä ylläpitäjään tai valvojaan ja keskustella mistä säännöstä on Sinulle haittaa ja jos ratkaisua ei löydy Sinun tulee lopettaa foorumin käyttö ja ilmoittaa halutessa käyttätunnuksen sulkemisesta ylläpitäjälle tai valvojalle.

Sääntöjä on viimeksi muokattu 23.09.2011.