...

Oletko uusi käyttäjä?
Esittele itsesi täällä!
Minski
Viestit: 2
Liittynyt: 24 Helmi 2019, 14:15
Sukupuoli: En halua kertoa
Diagnoosi: Mahdollinen (ei diagnisoitu)
Ekkot: En kerro

Minski on laskeutunut foorumille!

Kattelin tossa sanojen puuttuessa mitä muut ovat esittelyissään kirjotelleet. Ikää ja sukupuolta en lähde luettelemaan, netissä jutustellessa en näe niillä hirveästi merkitystä.

Tässä nyt vietetty koko tähänastinen elämä jotenkin "väärinymmärrettynä" ja oudoksi leimattuna. Oma kokemukseni on introverttius mutta kuinka erilaisia pohjimmiltaan ollaan, vaikea sanoa kun toisen "pään sisään" ei silleen aidosti pääse. Nuorena tuolle erilaisuudelle vielä koetti etsiä syytä, onko vika mussa vai muissa.. miksi tuntuu että vuorovaikutus ei koskaan toimi pidemmällä aikavälillä ja miksi aina jätetään ulkopuolelle jos koetan olla osa porukkaa? Kaikenlaista pikkudiagnoosia on ja assiakin on epäilty, mutta eipä tohon olla varmuutta saatu, enkä hirveästi jaksa olla palloteltuna vain jotta joku saa mut lääketieteellisesti muotittaa johonkin. Asperger-ihmisten kanssa on helpompi tulla juttuun kuin normaalien kumminkin, katsotaan siis miten täällä menee.

Vaikka näitä sanottakoon intensiivisiä kiinnostuksen kohteita löytyykin, en halua alkaa niitä tässä vaiheessa vielä luettelemaan. Jos kommentoitavaa tulee joskus, kommentoin sitten.
HoodedShadow
Ylläpitäjä
Viestit: 68
Liittynyt: 08 Heinä 2011, 14:52
Sukupuoli: Mies
Diagnoosi: Diagnosoitu
Ekkot: Tietokoneet, autoilu

Tervetuloa
Vastaa Viestiin